Στην σύγχρονη ‘μετά-χριστιανική’ Ευρώπη ο σταυρός και η χριστιανική πίστη θεωρούνται πλέον ‘ντεμοντέ’ (sic) και σύμβολα ΄σκοταδισμού’ και ‘μίσους’ και για αυτό συστηματικά εξοβελίζονται ως ενοχλητικά αναχώματα στις επιζητούμενες και επιβαλλόμενες πολυπολιτισμικές, πολυθρησκευτικές, ‘multi color’ κοινωνίες. Να όμως που οι Δρυίδες δεν αποτελούν κανένα πρόβλημα καθώς ούτε ‘ξεπερασμένοι’ ούτε ‘αναχρονιστικοί’ θεωρούνται. Απεναντίας αποτελούν βοήθημα στην Τροχαία!

(Και βέβαια οι Δρυίδες δεν ήταν τόσο ‘γλυκούληδες’ όσο ο… Πανοραμίξ. Αντί να φτιάχνουν ‘μαγικό φίλτρο’, έκαναν ανθρωποθυσίες... Δείτε και ΕΔΩ)


Δρυίδες για τη μείωση των τροχαίων!


Η τροχαία της Αυστρίας προσέλαβε κρυφά μία ομάδα Δρυίδωνπλήρους απασχόλησης, για να τραβούν την «αρνητική ενέργεια» από τα επικίνδυνα σημεία των αυτοκινητοδρόμων.


Το ποσοστό των μοιραίων τροχαίων σε συγκεκριμένο σημείο του αυστριακού αυτοκινητοδρόμου έπεσε από τα έξι τροχαία το χρόνο στο μηδέν, μετά την παρέμβαση των Δρυίδων, που ψάχνουν για αρνητική ακτινοβολία με ράβδους ραβδοσκόπων.


Λέγεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα μηδένισε τα μοιραία τροχαία σε ένα από τα πιο πολύνεκρα σημεία, αφού πρώτα αποκατέστησε τη «γήινη ακτινοβολία».


Ο 'Αρχιδρυίδης' Ilmar Tessmann κλήθηκε ως η ‘έσχατη λύση’μετά από ένα μεγάλο αριθμό θανατηφόρων ατυχημάτων σε ένα τμήμα του αυτοκινητοδρόμου κοντά στο Σάλτσμπουργκ, που είναι ευθεία.


Ο Αρχιδρυίδης είπε ότι οι συγκρούσεις οφείλονται σε ακτινοβολία από μία κοντινή κεραία κινητής τηλεφωνίας που έφερνε διαταραχή στην κανονική ‘επίγεια’ ακτινοβολία της περιοχής.

Έθαψε λοιπόν στο έδαφος πλαστικές πλάκες με μαγνήτες. Κατά τους ισχυρισμούς του η εγκατάσταση των μονόλιθων εξουδετέρωσε επιτυχώς την ακτινοβολία.


Ο αρχιμηχανικός Harald Dirnbacher, από την αυστριακή αρχή αυτοκινητοδρόμων ASFINAG, εξήγησε: «Ήμασταν πραγματικά πολύ δύσπιστοι στην αρχή και σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε να μάθει ο κόσμος τι ακριβώς κάνουμε. Γι’ αυτό, το κρατήσαμε μυστικό».


Τα αποτελέσματα των δοκιμών, όμως, είναι πλέον τόσο εντυπωσιακά που οι αρμόδιοι αποφάσισαν να το δημοσιοποιήσουν.


Οι επιστήμονες, ωστόσο, δεν έχουν πειστεί.


«Οι Φυσικές επιστήμες χρειάζονται αποδείξεις. «Ό, τι δεν μπορεί να μετρηθεί, δεν υφίσταται,» δήλωσε ο Δρ Georg Walach από το τμήμα γεωφυσικής στο Πανεπιστήμιο Leoben στη νότια Αυστρία.


«Αυτές οι ‘γραμμές ενέργειας’ και ‘ροής’ τους, δεν μπορούν να κατανοηθούν ή να μετρηθούν ως εκ τούτου η ύπαρξή τους έχει απορριφθεί από τους επιστήμονες».


Αλλά ο κ. Tessmann ισχυρίζεται ότι απόδειξη είναι τα αποτελέσματα. «Αν με ρωτήσετε να σας δώσω μια επιστημονική εξήγηση, δεν μπορώ, απλά ξέρω ότι δουλεύει, και ακόμη και οι επικριτές δεν μπορούν να διαφωνήσουν με το ποσοστό επιτυχίας μας», είπε.


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές:http://www.metro.co.uk/&http://news.pathfinder.gr/




http://redskywarning.blogspot.com/2010/05/blog-post_25.html

0 Comments:

Post a Comment