Απάτη, θαύμα η κάτι άλλο; Δύσκολο να απαντήσει κανείς. Μια Ορθόδοξη εικόνα της Παναγίας «κλαίει» με δάκρυα από λάδι για περισσότερο από 3 βδομάδες, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της, ένα ζευγάρι που μένει με τα παιδιά του στο Garges-lès-Gonesse (περιοχή Val-d' Oise).

«Αυτό άρχισε την Παρασκευή πριν την έναρξη της Σαρακοστής, στις 12 Φεβρουαρίου. Μέχρι χθες (Σάββατο) η Παναγία δε σταμάτησε να κλαίει», βεβαιώνει ο ιδιοκτήτης της, Esat Altindagoglu, 46 ετών.

Αυτός ο έμπορος με την τουρκο-λιβανέζικη καταγωγή εξηγεί στη «Le Monde», ότι ένας Λιβανέζος ιερέας χάρισε την εικόνα στη γυναίκα του, Sevim, το 2006 για τα γενέθλιά της.

Μετά την εξιστόρηση του γεγονότος ο Εσάτ μας βεβαιώνει ότι δέχεται καθημερινά στο σπίτι του 50 με 60 επισκέπτες, που προέρχονται απ΄ όλη τη Γαλλία αλλά κι απ΄ το Βέλγιο κι απ΄ τη Γερμανία.

Την περασμένη Κυριακή το πρωί η εικόνα δεν έσταζε πια, αλλά διακρίνονταν καθαρά οι σταγόνες του λαδιού. Μια ακολουθία θα ψάλλονταν το ίδιο απόγευμα στο σπίτι της οικογένειας, από ένα Ορθόδοξο Επίσκοπο.





http://orthodoxi-pisti.blogspot.com/2010/06/3.html

0 Comments:

Post a Comment