Ο Steven Jacobson είναι απόφοιτος της σχολής επικοινωνίας του πανεπιστημίου της Βοστώνης.. Εργάσθηκε στην κινηματογραφική βιομηχανία για 13 χρόνια, σαν παραγωγός και διετέλεσε υπεύθυνος παραγωγής σε εταιρία παραγωγής ντοκυμαντέρ και σύναψε συμβόλαια με το ινστιτούτο DC Films για το θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

"Κατα την εργασία μου ως παραγωγός είδα πόσο εύκολο είναι να αλλάξει κανείς τη σημασία κάποιου γεγονότος ή τη σημασία των λόγων κάποιου. λέει ο Τζέϊκομσπον. ¨Αλλά δεν είχα εκτιμήσει σωστά σε όλο της το μέγεθος την έκταση του ελέγχου από τα ΜΜΕ (ακόμα και για αυτούς που εργάζονται στα ίδια τα ΜΜΕ) μέχρι που μου δόθηκαν τα αποτελέσματα μιας ιατρικής έρευνας για τον προγραμματισμό και τον απο-προγραμματισμό του ανθρώπινου νου." συνεχίζει.

Αυτά τον οδήγησαν στην αποχώρηση του από τον κλάδο του κινηματογράφου και την έναρξη μιας καριέρας ερευνητικής για τη χρήση του ελέγχου του νου που με τη σειρά της οδήγησε στη δημιουργία του οπτικοακουστικού υλικού "Ελεγχος του νου στην Αμερική".

Στόχος του Στήβεν είναι η ενημέρωση του κόσμου για τον τρόπο που τον χειραγωγούν τα ΜΜΕ.

Ακολουθεί απόσπασμα μιας πολύ ενδιαφέρουσας συνέντευξης στην οποία ο Τζέϊκομπσον εξηγεί τον έλεγχο του νου και αμφισβητεί το γεγονός ότι οι σκέψεις μας είναι δικές μας...

0 Comments:

Post a Comment