Το έχουμε γράψει δεκάδες φορές ότι η αντίχριστη παναίρεση της "Νέας Εποχής" έχει εισχωρήσει κρυφά ή φανερά σχεδόν παντού.
Δύο είναι τα εμφανή "στρατηγεία" της τα οποία ειδικά τα τελευταία χρόνια "δουλεύουν υπερωρίες".
Το πρώτο είναι αυτό της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" και εκφράζεται με ένα καθοδηγούμενο σύμπλεγμα κοσμικών εξουσιών που αρχίζει απο τις ΗΠΑ, τον ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ και απλώνεται στις περισσότερες "εθνικές" ηγεσίες , ή για να είμαστε ακριβέστεροι σε εκείνες των οποίων οι εκπρόσωποι έχουν περάσει τις "εξετάσεις" της"Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", της "Scientology" , των Μασωνικών στοών και των υπολοίπων αποκρυφιστικών καταγωγίων.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι όταν αναφερόμαστε σε "κοσμικές εξουσίες" - υποχείρια της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" δεν εννοούμε μόνο τις πολιτικές αλλά και κάθε είδους "αρχή" που ασκεί εξουσία σε κάποιο τομέα (τραπεζοπιστωτικό σύστημα, ακαδημαϊκή και πανεπιστημιακή κοινότητα, γεωστρατηγικοί σχηματισμοί και "συμμαχίες", κλπ).
Είναι λοιπόν ορατά ακόμα και στον ανύποπτο πολίτη τα διάφορα "κατεστημένα" ενώ μόνο οι σχολαστικοί παρατηρητές θα αναγνωρίσουν σε αυτά τον κοινό τους τόπο ή αν θέλετε τον κοινό τους παρανομαστή που είναι η δημιουργία μιας "παγκόσμιας κυβέρνησης".
Το δεύτερο στρατηγείο της "Νέας Εποχής" διοικεί και κατευθύνει τους φορείς της λεγόμενης "πνευματικής εξουσίας" ή όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν τις "θρησκευτικές ηγεσίες".
Ασφαλώς αναφερόμαστε σε εκείνους τους "θρησκευτικούς ηγέτες" που έχουν απεμπολήσει τα θρησκευτικά τους "πιστεύω" και έχουν ενστερνιστεί τα δόγματα αυτής της αντίχριστης παναίρεσης.
Ένα απο τα επιτελεία αυτού του στρατηγείου είναι και εκείνο του "οικουμενισμού" και της "διαθρησκευτικής φιλίας και ένωσης".Δεν είναι μυστικό ότι ο Πάπας ηγείται αυτού του επιτελείου και μαζί με το Π.Σ.Ε (Παγκόσμιο Στμβούλιο Εκκλησιών) και τους υποταγμένους εκπροσώπους των διαφόρων θρησκειών δραστηριοποιείται στην κατεύθυνση της επιβολής μιας "παγκόσμιας θρησκείας" η οποία κατά τα δόγματα της αντίχριστης παναίρεσης της "Νέας Εποχής" θα έχει πρωτίστως πανθρησκειακά χαρακτηριστικά.
Έτσι λοιπόν έχουμε τις άοκνες προσπάθειες των δύο βασικών και διαπλεκομένων μεταξύ τους στρατηγείων , να εγκαθιδρύσουν στην οικουμένη μια παγκόσμια κυβέρνηση η οποία μέσω της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" θα εξουσιάζει διοικητικά τους πολίτες - κρατουμένους και μέσω της "νέας θρησκείας" θα τους έχει αλυσοδεμένους πνευματικά.

Σε αυτό το αντίχριστο έργο πρέπει να κάνει εμφανή την παρουσία της η ρίζα της "Νέας Εποχής" που είναι ο αποκρυφισμός δηλαδή ο πρόδηλος ή μεταμφιεσμένος εωσφορισμός - σατανισμός.
Το αποκρυφιστικό πρόσωπο της "Νέας Εποχής" εκδηλώνεται με εκατοντάδες τρόπους και σχεδόν τις περισσότερες φορές φοράει διάφορους φερετζέδες.
Ένα απο αυτά τα πρόσωπα είναι και αυτό της "ουφολογίας".
Επί δεκαετίες η "Νέα Εποχή" υποστήριζε και προωθούσε με κάθε διαθέσιμο μέσο την παραφιλολογία της ουφολογίας και την ουφολατρεία μέ εκατοντάδες συγγράμματα και κινηματογραφικές ταινίες (βλ.εδώ ).
Δεν είναι τυχαίο ότι πριν λίγους μήνες και εν μέσω μιας κατασκευασμένης παγκόσμιας οικονομικής κρίσης με τραγικές συνέπειες για τους λαούς, ο ΟΗΕ διόρισε ακόμα και "πρέσβειρα υποδοχής των εξωγήινων".
Λίγο πρίν οι κινηματογραφικές αίθουσες είχαν κατακλυστεί με πανάκριβες και πολυδιαφημισμένες ταινίες αποκρυφιστικού και ...εξωγήινου "ενδιαφέροντος" (Avatar , 2012 κλπ ) (βλέπε εδώ ).
Το καινούργιο "φρούτο" της νεοεποχήτικης προπαγάνδας έχει να κάνει με την αποκρυφιστική "μελλοντολογία" για το 2012.
Η αρχή έγινε με την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία και τώρα που έχουμε και στον ΟΗΕ ειδικό επι της ...υποδοχής εξωγήινων πρέσβυ , άρχισε η τρομοκρατία της εξωγήινης εισβολής.
Η μεγάλης κυκλοφορίας Ρωσική εφημερίδα Pravda, δημοσίευσε άρθρο στο οποίο μας ανακοινώνει ότι οι εξωγήινοι είναι καθ΄οδόν και ότι το 2012 (!!!) θα έχουν φτάσει στη γή.
Ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν... είμαστε τυφλοί ώστε να μην βλέπουμε τα εσχατολογικά "σημεία των καιρών", ούτε νανουριζόμαστε απο τα αντιφατικά νανουρίσματα των πολιτικών και των "θρησκευτικών" επιτελείων της "Νέας Εποχής".Ωστόσο άλλο να είσαι σε μια εν Χριστώ εγρήγορση, προσευχόμενος και συμμετέχοντας στα μυστήρια της Αγίας μας Εκκλησίας και άλλο να αντιμετωπίζεις τη σωτηρία της ψυχής και την πορεία προς την Ανάσταση με αποκρυφιστικό και πνευματιστικό τρόπο.
Το πότε θα έλθει ο Αντίχριστος και το πότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία του Σωτήρος μας Ιησού Χριστού δεν πρέπει να απασχολούν τον πιστό Ορθόδοξο Χριστιανό.
Αν χρειαζόταν ο Κύριός μας δια του αγαπημένου Του μαθητή Ιωάννου θα μας το έλεγε στο σχετικό με τα έσχατα Ιερό Βιβλίο της Αποκάλυψης.
Αυτό που θέλει απο εμάς ο Κύριος είναι να είμαστε προσηλωμένοι στην αγάπη Του ώστε να σωθούμε δι΄αυτής και για αυτό μας προειδοποιεί για τις παγίδες και τις μεθοδείες του διαβόλου είδικά στους έσχατους καιρούς.
Πως είναι δυνατόν ως βαπτισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί να εμπιστευόμαστε απόλυτα Εκείνον που για χάρη μας πήρε και την ανθρώπινη φύση , σταυρώθηκε και δια της Αγίας Του Αναστάσεως μας απελευθέρωσε απο την δουλεία του Άδη και απο την άλλη να ψάχνουμε σαν τυμβωρύχοι και ρακοσυλλέκτες αυτό που η Θεία Του βούληση δεν μας αποκάλυψε.
Κοιτάζουμε και κατα την Αγία Του εντολή προσέχουμε λάμβάνοντας υπ΄όψη τα "σημεία των καιρών", αρνούμεθα να κάνουμε συμβιβασμούς και παραχωρήσεις που θα μας οδηγήσουν στην αποστασία και στην απώλεια και κάνουμε τις απαραίτητες πνευματικές προετοιμασίες ώστε να είμαστε σε πορεία μετανοίας.
Αυτό που θέλει ο Χριστός απο μάς είναι να είμαστε άγρυπνοι και προσηλωμένοι σε Εκείνον και όχι να κοιτάμε τα άστρα μπάς και έλθει κανένας εξωγήινος. Εξ΄άλλου τι σημασία έχει να ασχολούμεθα με το αν ,πότε και πως θα εμφανιστούν οι δαίμονες και πότε (ημερολογιακά ) θα μας αναγκάσει ο Αντίχριστος να σφραγιστούμε ,αν εμείς με την πρόσήλωσή μας σε αυτά έχουμε ήδη επιτρέψει στον διάβολο να μας σφραγίσει εσωτερικά;
Πιο κάτω παραθέτουμε μια είδηση όπως την αναδημοσίευσε το defence.net .
Προσέξτε ποιούς οργανισμούς και φορείς επικαλείται το Ρώσικο δημοσίευμα και αναρωτηθείτε , σκεπτόμενοι τα όσα προαναφέραμε, τί "παιχνίδι" παίζει η "Νέα Εποχή" και οι ντόπιοι και ξένοι "μελλοντολόγοι" της.
Πέντε εχθρικά battleships πλησιάζουν τη Γη, γράφει η Pravda!
02-01-2011 20:29:32
ImageΠέντε αστρικά battleships εκ των οποίων το ένα έχει μήκος 242 χλμ και άλλα δύο πάνω από 200 χλμ., σύμφωνα με τη διαδικτυακή έκδοση της ρωσικής εφημερίδας «Pravda» έχουν εντοπιστεί από τη ΝΑSA και θα αφιχθούν στη Γη το 2012 με καθόλου φιλικές διαθέσεις. Ήδη υπολογίζεται ότι βρίσκονται πίσω από την τροχιά του Πλούτωνα και υπάρχει στο παρασκήνιο διεθνής καυγάς γιατί δεν έχει ενημερωθεί ο κόσμος στη Γη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το εξωγήινο σμήνος έχει ήδη εντοπιστεί από τη NASA μέσω του προγράμματος HAARP που μελετά το Βόρειο Σέλας στην Αλάσκα!Οι μόνοι που αντιδρούν, σύμφωνα με την «Pravda», είναι οι Κινέζοι, που ευθέως κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν όσα στοιχεία διαθέτουν για την ύπαρξη εξωγήινων και τις επισκέψεις τους στη Γη.

Η «Pravda» σημειώνει ότι «καλά πληροφορημένες πηγές από το ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό και διεθνώς αναγνωρισμένο ερευνητικό πρόγραμμα για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής SETI (Search for Extraterrestrial Intelligence) επιβεβαιώνουν την ύπαρξη τους» προσθέτοντας επιπλέον ότι τα τρία από αυτά θα γίνουν θεατά και από οπτικά τηλεσκόπια όταν θα πλησιάζουν τον πλανήτη Άρη!

Όσο για το «πότε» θα συμβεί το κακό, η άφιξη των «ξένων» εικάζεται ότι θα συμπέσει απόλυτα με την ημερομηνία που οι Μάγια είχαν προφητεύσει ως τη μέρα συντέλειας του κόσμου, και πιο συγκεκριμένα στις 21 Δεκεμβρίου του 2012!
Ας ελπίσουμε ότι αυτό το ρεπορτάζ είναι απόλυτα ανακριβές...
Τμήμα ειδήωσεν defencenet.gr


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/01/2012.html

0 Comments:

Post a Comment