ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΛΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΚΕΡΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

================


Μπα! Υπάρχουν τόσο φοβεροί κίνδυνοι από τους χάκερς; Κολλούσαν, λέγει, ένσημα στο ΙΚΑ σε ανθρώπους που δεν τα δικαιούντο και γι’ αυτό βούλιαξε οικονομικά!!!


Εμείς μέχρι τώρα νομίζαμε ότι αυτά τα πίστευαν οι “γραφικοί”, οι εσχατολογιστές” του π. Σάραντη και του “Ορθόδοξου Παρατηρητηρίου; Τώρα ο κίνδυνος έγινε ορατός και από ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει ο ΙΚ., άλλως Ιωάννης Καρδάσης, άλλως “Αμέθυστος”, άλλως εκπαιδευτικός Ε.Κ. κτλ., κτλ.;)


Πάει χάθηκε ο κόσμος! Αμα ξύπνησαν και οι άνθρωποι του “Αμέθυστου” (γράφε μεθύστακα) τότε ζούμε εσχατολογικές μέρες.


Ούτε το πεντάγωνο των ΗΠΑ δεν γλύτωσε από τους χάκερς. Ούτε η NSA των ΗΠΑ, ούτε ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρεττανίας, ούτε κανένας οργανισμός υψίστης ασφαλείας! Πλην όμως οι όντως φαιδροί “μπαρκοντολόγοι”, που περιβάλλουν τον γνωστό κληρικό της Πτολεμαίδας το συκοφάντη, το βωμολόχο, τον σκανδαλοποιό και τον αθεολόγητο θεωρούν γραφικούς και “εσχατολογιστές” όσους ανησυχούν για το ηλεκτρονικό φακέλλωμα!!!


Δεν πειράζει παιδιά! Κι εμείς σας θεωρούμε φαιδρούς αλλά ταυτόχρονα και επικίνδυνους! Γι’ αυτό και θα ελέγχουμε συστηματικά όλες τις ανοησίες σας.


Και στο μεταξύ το πιο σημαντικό!


Ο πολυπράγμων κληρικός της Πτολεμαίδας απειλεί από καιρό Θεούς και δαίμονες ότι θα συγγράψει πραγματεία περί του Ιερού Χρυσοστόμου για να αποδείξει ότι οι αποφάσεις των συνόδων δεν ισχύουν. Πώς είπατε; Αν οι αποφάσεις των συνόδων δεν ισχύουν ποιου οι αποφάσεις ισχύουν; Καλά αυτό είναι αυτονόητο! Το συνδέσμου κρεοπωλών του λεκανοπεδίου Αττικης!


Πότε επιτέλους θα δει το φως της δημοσιότητας αυτό το πατερικής πνοής αριστούργημα που θα παρακύψουν άγγελοι και αρχάγγελοι για να το μελετήσουν; Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η πραγματεία σας θα καταταχθεί στα έργα της σειράς των μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας. Δεν κάνει, παππούλη μου, να αφήσετε τον κόσμο να αδημονεί να μαζέψει όπως η μέλισσα τη γύρι τους καρπούς της σοφίας σας! Πρέπει επειγόντως να εκδώσετε το περισπούδαστο σύγγραμμά σας. Οταν με το καλό τελειώσετε την αναφορά σας στα όνειρα του χρυσού γάιδαρου της Μαρί Λουίζ γράψτε κάτι και για την καινοφανή αυτή δοξασία η οποία είναι μεν άγνωστη στη ζωή και την Παράδοση της Εκκλησίας αλλά επιτέλους! Από πότε εσείς έχετε αναστολές να γράφετε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας την πίστη της Εκκλησίας;


Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο που μας έδωσε την αφορμή για το πιο πάνω σχόλιο.


*****


ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΕΝΣΗΜΑ ΠΟΥ “ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ” ΧΑΚΕΡΣ

=========


Στο τελικό στάδιο της εξιχνίασης βρίσκεται μια απάτη από τις μεγαλύτερες απάτες των τελευταίων ετών με πανελλήνια δράση και θύματα τα μεγάλα ασφαλιστικά ταμεία.


Σύμφωνα με την «Ισοτιμία», κύκλωμα που δρούσε σε όλη τη χώρα είχε καταφέρει να διεισδύσει στα ηλεκτρονικά αρχεία των ασφαλιστικών ταμείων και με αυτό τον τρόπο έκανε επικόλληση ενσήμων σε πρόσωπα τα οποία δεν είχαν τις προϋποθέσεις ασφαλιστικής κάλυψης!


Το κύκλωμα εντοπίστηκε αρχικά στο Ηράκλειο Κρήτης και μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί «πλοκάμια» του σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα κλπ., ενώ από τα ταμεία στα οποία «έβαλε» το χέρι του, τη μεγαλύτερη ζημιά την υπέστη το ΙΚΑ.


Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που έχουν γίνει από τις αρχές, η δράση του κυκλώματος κατευθύνθηκε και υποστηρίχθηκε από υπαλλήλους των ασφαλιστικών ταμείων, οι οποίοι σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη καθώς οι έρευνες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται ότι σύντομα τα αποτελέσματα θα είναι θεαματικά.


ΠΗΓΗ:


Αποτείχισις,


Star.gr


http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2011/01/blog-post_8643.html

0 Comments:

Post a Comment