Πολλοί που μελετούν την Αγία Γραφή, από καιρό έχουν φανταστεί την ώρα που θα εισέλθουμε ολοκληρωτικά, σε μία κοινωνία χωρίς μετρητά. Μπορούμε να ευχαριστήσουμε την Starbucks και το smartphone που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά σε αυτό το μοντέλο, καθώς παρουσιάστηκε η νέα κάρτα Starbucks Mobile App.

Ένα barcode στην οθόνη είναι συνδεδεμένο με την κάρτα Startbucks Card του χρήστη και σκανάρεται σε σημείο του καταστήματος για τις… αγορές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε το τηλέφωνό σας και να τραβήξτε την app, να κρατήστε το τηλέφωνό σας επάνω μέχρι το προσωπικό σαςbarcode να σαρωθεί και βουαλά!

Το ποσό της αγοράς σας έχει αφαιρείται αυτόματα από την Starbucks κάρτα σας.

Μπορείτε τώρα να περπατάτε με ελεύθερα χέρια, χωρίς πορτοφόλι και χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε να βρείτε την πλαστική σας κάρτας. Τώρα, όλοι γνωρίζουμε πόσο trendy είναι τα Starbucks, και αναμφίβολα, και άλλες μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις θα κάνουν σύντομα το ίδιο.

Χρησιμοποιείται ήδη σε 7.500 καταστήματα της αλυσίδας στις ΗΠΑ.

Οι πελάτες που χρησιμοποιούν τα Starbucks Card Mobile app στο iPhone τους, στο iPod touch ή στο Blackberry θα είναι πλέον σε θέση να χρησιμοποιούν αυτές τις συσκευές.

Το Starbucks Card Mobile [link iTunes] επιτρέπει στους χρήστες να προσθέτουν τις Starbucks κάρτες τους, να καταγράφουν και να φορτώνουν τις κάρτες μέσω PayPal ή πιστωτικής κάρτας. Για να πληρώσουν με το τηλέφωνό τους, οι χρήστες app απλά επιλέγουν touch to pay ('άγγιξε για να πληρώσεις') και κρατούν ψηλά το barcode στην οθόνη του κινητού τους στον 2-D σαρωτή. Πηγή: Mashable

Το όραμα μίας επερχόμενης ολοκληρωτικής αχρήματης κοινωνίας βρίσκεται στο 13ο κεφάλαιο του βιβλίου της Αποκάλυψης, στο οποίο δίδονται οι λεπτομέρειες για το επερχόμενο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα υπό την διακυβέρνηση του Αντιχρίστου. Αυτό το μελλοντικό σύστημα θα απαιτεί όλες οι οικονομικές δραστηριότητες να παρακολουθούνται και να καταγράφονται, ενώ χωρίς το χάραγμα του θηρίου στο δεξί χέρι ή το μέτωπό σας, δεν θα επιτρέπεται καμία συναλλαγή.

«Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους· και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του» (Αποκάλυψη 13:16,17)

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


http://redskywarning.blogspot.com/2011/01/starbucks-card-mobile.html

0 Comments:

Post a Comment