ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ
O Ιερέας Νικολάι Yakushin, ένας ντόπιος κάτοικος της πόλης του Τσερνομπίλ.

Ιερός Ναός Ilyinsky

Πολύ πριν το ατύχημα, τότε που η πόλη του Τσερνομπίλ, ελάχιστα γνωστή ήταν συνέβη ένα γεγονός.

Μια βροχερή βραδιά την εποχή της άνοιξης στον ουρανό πάνω από το Τσερνομπίλ, πολλοί πολίτες είδαν μια ασυνήθιστη λάμψη μια θηλυκή σιλουέτα που κατέβαινε μέσα σε σύννεφα βροχής.

Μάρτυρες του φαινομένου με φόβο συνειδητοποίησαν ότι υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό, όσον αφορά την ίδια την πόλη.

Η αόριστη σιλουέτα σταδιακά έγινε σαφώς ορατή εικόνα, παρόμοια με την εικόνα του Θεού, με τη μορφή της Παναγία. Οι πολίτες είδαν στα χέρια να κρατά μια δέσμη ξερά χόρτα, τα οποία έριξε, στο γρασίδι και έπεσαν πιτσιλιστά στο βρεγμένο έδαφος. Τον Μάιο, που όλα ανθίσουν και η γη γίνεται πράσινη, να ανθίσουν , ξερά χόρτα είναι μια πράξη που δεν συμβαίνει. Κάποια στιγμή το φως κινήθηκε προς την Εκκλησία της Παναγίας που με τα δύο χέρια ευλόγησε το ναό του Θεού. Το όραμα χάθηκε τόσο ξαφνικά όπως εμφανίστηκε.

Το περιστατικό είχαν πει στον τοπικό ιερέα πατέρα Αλεξάνδρου Προκοπένκο. Ο Ιερέας απάντησε ότι ο ναός του Θεού τον ευλόγησε με τα δύο χέρια η Μητέρα του Θεού, και το ξηρό χόρτο μπορεί να σημαίνει μια κακή χρονιά.

Στη συνέχεια, για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από το ατύχημα,είχε αρχίζει την αναπτύξει η πυρηνική ενέργεια, ιδίως η παραγωγή πυρηνικής ενέργειας, ως ειρηνική χρήση για τους ανθρώπους. Κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί για πυρινικές βλάβες και ατυχήματα. Μετά τη καταστροφή καταλάβαμε ότι ήταν ένα προειδοποιητικό σημάδι προς τον λαό για την επικείμενη καταστροφή.

http://www.logoslovo.ru/forum/all/topic_700/


http://apantaortodoxias.blogspot.com/2011/04/blog-post_11.html

0 Comments:

Post a Comment