Όπως όλα δείχνουν η "αντίστροφη μέτρηση" για την Κάρτα του Πολίτη ήδη άρχισε!
Πριν λίγες ώρες και με καθυστέρηση περίπου τρισήμισυ εβδομάδων, κατατέθηκε το νομοσχέδιο για την "Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση" στην Ελλάδα .

Όπως έχουμε διεξοδικά αναλύσει, η "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση" δεν είναι τίποτε άλλο παρά το απαραίτητο "νευρικό σύστημα" του τυραννικού και με αντίχριστα χαρακτηριστικά "οργανισμού" της αναδυόμενης "παγκόσμιας κυβέρνησης", για την οποία έχουν κάνει λόγο επίσημα και δημοσίως δεκάδες ηγέτες κρατών και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών.

Η παγκόσμια "τάξη" και "ευνομία" των οποίων τα ...οφέλη επικαλούνται οι κυβερνήσεις που "θεμελιώνουν" στις χώρες τους τις βάσεις της "Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης", δεν είναι παρά το πρόσχημα ή αν θέλετε ο καμουφλαρισμένος τίτλος του "κανονισμού λειτουργίας" μιας παγκόσμιας φυλακής.
Σε αυτήν την παγκόσμια φυλακή, οι πολίτες που θα δεχτούν να "μαρκαριστούν" σήμερα με την Κάρτα του Πολίτη και αύριο με ένα εμφυτεύσιμο microchip στο χέρι ή στο μέτωπο, θα αποκτήσουν όλα τα "προνόμια" του κρατούμενου, όπως το δικαίωμα του "συσσιτίου", της "περίθαλψης", της "στέγης" κ.λ.π.
ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!
Όλα τα άλλα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο ως μοναδικό πρόσωπο, πλασμένο κατ΄εικόνα του Θεού - Δημιουργού, το οποίο με σωστή χρήση του αυτεξουσίου του μπορεί κατα Χάριν να φθάσει και στο "καθ΄ομοίωσιν" δηλαδή στην σωτηρία και την αιώνιο ζωή, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση τα θεωρεί όχι μόνο περιττά αλλά και επικίνδυνα για την παγκόμια "τάξη " και "ενομία".

Πιο κάτω παραθέτουμε το κατατεθέν "σχέδιο νόμου για την ηλεκτρονική διακυβέρηνηση" μαζί με τα ...προσαρτήματα και τις ...τροποποιήσεις που το συνοδεύουν :
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 1
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 2
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 3
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 4
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 5
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 6
ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 7

0 Comments:

Post a Comment