Infowars / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ο Ιταλός πολιτικός, μέλος της Λίγκας του Βορρά, και μέλος της επιτροπής του Ευρωπαϊκού Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων, του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Mario Borghezio, ξυλοκοπήθηκε και συνελήφθη από άνδρες της ασφάλειας της Λέσχης Bilderberg, χθες, επειδή προσπάθησε να εισέλθει στη συνεδρίαση και να διαμαρτυρηθεί για την μυστικοπαθή της ατζέντα που προωθεί την παγκοσμιοποίηση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιταλός πολιτικός συνοδεύονταν από άλλα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, η είδηση της κακοποίησης του Borghezio δεν αναφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα ήταν ανάλογο με τον ξυλοδαρμό ενός μέλους του Κογκρέσου που δεν θα μεταδίδονταν από τα μέσα ενημέρωσης.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν χθες το βράδυ ότι ο Borghezio προσπάθησε να εισέλθει στη συνάντηση της Bilderberg που βρίσκεται τώρα σε εξέλιξη στο ξενοδοχείο Sourvette στο St Moritz και η αντιμετώπιση που είχε από την ασφάλεια το στοίχισε ματωμένη μύτη. Ο Ιταλός πολιτικός είπε στο JulieNews ότι προτίθεται να καταθέσει μήνυση εναντίον της ασφάλειας της Bilderberg.

"Δέχτηκα βοήθεια από την ελβετική αστυνομία, αλλά η αντιμετώπιση που είχα απότ την ασφάλεια της σύσκεψης ήταν βάναυση», είπε.

Ο Borghezio είπε ότι διαφωνεί με της Λέσχη Bilderberg επειδή παίρνει σημαντικές αποφάσεις χωρίς κανένα λαϊκό έλεγχο. "Είναι σαφές ότι η Λέσχη Bildergberg είναι μια μυστική εταιρία», πρόσθεσε.

Η είδηση όπως μεταδόθηκε ζωντανά στην εκπομπή του Alex Jones από τον 29χρονο Ελβετό πολιτικό, Lukas Reimann, βουλετή του κόμματος SRV (28,9% στις εκλογές του 2007)

Σχ. ΚΟ: Στις 11 Νοεμβρίου του 2009, ο Borghezio είχε το θάρρος και μίλησε δημόσια για την επιρροή όλων αυτών των υπερεθνικών οργανισμών, όπως η Λέσχη Bilderberg και η Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission). “Είναι δυνατόν να μην έχει κανείς παρατηρήσει ότι ΟΛΟΙ και οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της ΕΕ (Jan Peter Balkenende, David Miliband και Herman Van Rompuy), έχουν συχνά παραβρεθεί σε συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg ή της Τριμερούς Επιτροπής; ” ρώτησε ο Borghezio. «Πιστεύω ότι πρέπει να εφαρμόσουμε τις αρχές της διαφάνειας, που τόσο συχνά αναφέρονται εδώ στα θεσμικά μας όργανα. Πρέπει να καθοριστεί με σαφήνεια κατά πόσον αυτοί είναι οι υποψήφιοι των πολιτικών δυνάμεων των χωρών τους, ή αν πρόκειται απλά για τους υποψηφίους των μυστικών αυτών ομάδων που συνεδριάζουν κεκλεισμένων των θυρών για να αποφασίσουν για διάφορα θέματα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


http://redskywarning.blogspot.com/2011/06/bilderberg_12.html

0 Comments:

Post a Comment