Το 80 τοις εκατό των πιλότων εταιρείας με αεροσκάφη που σέρνουν διαφημιστικά πανό, αρνήθηκαν να πετάξουν με ένα πανό μιας ομάδας άθεων που γράφει «Αμερική χωρίς Θεό» (“God-LESS America”) και «Ο Αθεϊσμός είναι Πατριωτικός» (“Atheism is Patriotic”) κατά την εορτή της 4ης Ιουλίου.
Η ομάδα που ονομάζεται ‘Αμερικάνοι Άθεοι’ είχαν προγραμματίσει να πετάξουν τα πανό σε 27 τοποθεσίες σε ολόκληρη τη χώρα.
Είχαν προετοιμαστεί να δώσουν το ποσό των 23.000 δολαρίων για την εκστρατεία τους, με την εταιρία “Fly Signs Aerial Advertising” για να σύρουν τα πανό πάνω από πολλές τοποθεσίες στις 4 Ιουλίου.
Ωστόσο, η USA Today ανέφερε ότι τέσσερις στους πέντε πιλότους που εργάζονται στα γραφεία της εταιρείας αρνήθηκαν να πετάξουν σέρνοντας στην ουρά των αεροσκαφών τους τα πανό. Από τους 85 πιλότους που ζητήθηκε να σύρουν το πανό, μόνο οι 17 υπέγραψαν για να κάνουν τη δουλειά.
Ο Red Calvert, πρόεδρος της Pro-Air Enterprises στην Ινδιανάπολη, δήλωσε στο Belief Blog: "Σέβομαι τη χώρα μας και σέβομαι τις εκκλησίες μας και έχουμε αρκετά προβλήματα στη χώρα μας, και δεν θέλουμε περισσότερα."
Και πρόσθεσε: «Αν αυτοί οι άνθρωποι θέλουν να κάνουν κάτι που πιστεύουν, ωραία, απλά εμένα να μην με βάζουν μέσα».
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

0 Comments:

Post a Comment