Από The Vigilant Citizen / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Σε αυτή την ασυνήθιστη συνέντευξη, ο ηθοποιός Corey Feldman περιγράφει το κλοιό των ισχυρών παιδεραστών γύρω από τα παιδιά ηθοποιούς, στο Χόλιγουντ. Δηλώνει επίσης ότι αυτά τα διεφθαρμένα άτομα με μεγάλες συνδέσεις οδήγησαν στην εξαφάνιση του παιδιού ηθοποιού Corey Haim (η επίσημη αιτία του θανάτου του ήταν η πνευμονία). Ενώ ο Feldman δεν αναφέρει ευθέως έλεγχος του νου Monarch (ο οποίος χρησιμοποιείται για παιδιά σταρ του Χόλιγουντ και χαρακτηρίζεται από συστηματική σεξουαλική κακοποίηση), περιγράφει μια πραγματικότητα που είναι πολύ παρόμοια με αυτό.

Ο Corey Feldman δεν έχει ιδέα τι είναι τι σημαίνει να μην είσαι γνωστός. Άλλωστε, ο ίδιος πρωταγωνίστησε σε διαφήμιση της McDonald όταν ήταν μόλις 3 ετών.

"Κυριολεκτικά ήμουν διάσημος πριν να ξέρω το όνομά μου», είπε σε συνέντευξή του στο ABC News "Nightline".

Η διαφήμιση οδήγησε σε ρόλους σε ταινίες όπως το "Stand by Me", "Goonies" και License to Drive”. Ήταν ένα γνωστό όνομα προτού να μπορέσει να διαβάσει.

«Ήξερα ... να ανταποκρίνομαι στο Corey, αλλά δεν ήξερα πώς να το γράψω. Δεν ήξερα πώς να το προφέρω», είπε.

Αλλά το να είσαι διάσημος και ανήλικους, όπως είπε, του προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε αυτόν και τους φίλους του, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας της αθωότητας και μια χαμένη παιδική ηλικία.

Ο Feldman κατηγόρησε τους ενήλικες γύρω του, όχι μόνο για εκείνους που ψάχνουν να κερδίσουν χρήματα από γοητευτικά παιδιά, αλλά και κάποιους με πολύ πιο σκοτεινά κίνητρα.

"Μπορώ να σας πω ότι το νούμερο 1 πρόβλημα στο Χόλιγουντ ήταν και είναι και πάντα θα είναι παιδοφιλία. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα για τα παιδιά σε αυτή τη βιομηχανία. ... Είναι το μεγάλο μυστικό », είπε ο Feldman.

Το “casting couch”, το οποίο είναι η παλιά αναφορά στους ηθοποιούς του Χόλιγουντ που αναμένεται να προσφέρουν σεξ για τους ρόλους, εφαρμόζεται και στα παιδιά, δήλωσε ο Feldman. "Ω, ναι. Όχι με τον ίδιο τρόπο. Όλα γίνονται κάτω από το ραντάρ", είπε.

"Περιβαλλόμουν από [παιδεραστές], όταν ήμουν 14 χρονών. ... Ούτε που το γνώριζα ακόμα. Δεν το γνώριζα μέχρι που ήμουν αρκετά μεγάλος για να συνειδητοποιήσω αυτό που ήταν και αυτό που ήθελαν ... μέχρι που πήγα, Ω, Θεέ μου. Ήταν παντού", λέει ο Feldman, 40χρονών σήμερα.

Το τραύμα της παιδεραστίας συνέβαλε στο θάνατο, το 2010, του πιο στενού του φίλου του και συμπρωταγωνιστή του στο“The Lost Boys”, Corey Haim, δήλωσε ο Feldman.

«Υπάρχει ένα άτομο που φταίει για το θάνατο του Corey Haim. Και αυτό το άτομο τυχαίνει να είναι ένας μεγιστάνας του Χόλιγουντ. Και αυτό το άτομο πρέπει να εκτεθεί, αλλά, δυστυχώς, δεν μπορώ να είμαι αυτός που θα το κάνει», δήλωσε ο Feldman, προσθέτοντας ότι, και εκείνος, είχε υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από άνδρες στο χώρο τουshow business.

Ο Feldman δήλωσε μετά τη συνειδητοποίηση ακολούθησε η ανακάλυψη αυτού που ορισμένοι ενήλικες γύρω του είχαν κάνει σε άλλα παιδιά. "Υπήρχε ένας κύκλος μεγαλύτερων ανδρών ... γύρω από αυτή την ομάδα των παιδιών. Και όλοι είχαν είτε τη δική τους δύναμη ή τις συνδέσεις με μεγάλη δύναμη στον κλάδο της ψυχαγωγίας», είπε.

Ο Feldman παραδέχθηκε ότι ο Haim αγωνίστηκε με τον εθισμό, αλλά είπε ότι ήταν ένας μηχανισμός για να αντιμετωπίσει τους δαίμονές του. «Ήταν ένα σύμπτωμα», είπε.

Το 2008 το reality TV show έδειξε το "The Two Coreys", τον Feldman και τον Haim να λένε ο ένας στον άλλο το σκοτεινό παρελθόν τους.

«Υπάρχουν πολύ καλοί άνθρωποι σε αυτή τη βιομηχανία, αλλά υπάρχουν επίσης πολλοί πραγματικά, πολύ άρρωστοι, διεφθαρμένοι άνθρωποι. Και υπάρχουν άνθρωποι ... που ζουν έτσι για τόσο πολύ καιρό ώστε να αισθάνονται ότι είναι υπεράνω του νόμου, και αυτό πρέπει να αλλάξει», δήλωσε ο Feldman.

Η μητέρα του Corey Haim ανέφερε σε e-mail στο ABC News, "δεν είμαι διατεθειμένη να συζητήσω ή να απαντήσω σε οτιδήποτε έχει να πει ο Corey Feldman. Αυτός δεν πρέπει να μιλάει για το παιδί μου. Εύχομαι να μιλήσει μόνο για τον εαυτό του και να αφήσει το γιο μου ήσυχο".

Ο Chris Snyder και το αφεντικό του, Iris Burton, ήταν ο μάνατζερ του Feldman στο απόγειο της καριέρας του, μαζί με πολλά άλλα μεγάλα παιδιά αστέρια, όπως η Drew Barrymore, τα δίδυμα Olsen και ο River Phoenix.

"Ποτέ δεν έχω ακούσει κάτι τέτοιο για τον Corey Haim," είπε ο Snyder, αναφερόμενος στο νέο ισχυρισμό του Feldman.

Ο Snyder είπε για τα περισσότερα παιδιά αστέρια, οι γονείς είναι το μεγαλύτερο πιθανό πρόβλημα. Πολλοί καλλιτέχνες παιδιά δεν θέλουν να το κάνουν, αλλά οι γονείς το θέλουν, είπε.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ... όταν οι γονείς αρχίζουν να ζουν από τα παιδιά και σταματάνε τη δουλειά τους, και αγοράζουν ακριβά σπίτια, αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα,» είπε ο Σνάιντερ. «Και οι γονείς δεν κατανοούν ότι δεν πρόκειται να συνεχιστεί αυτό για πάντα. Και απλά ναυαγούν τα πάντα. "

Ο Corey Feldman λέει ότι ποτέ δεν θα ήθελε να σταδιοδρομήσει ο γιος του.

Οι γονείς του Feldman ήταν οι μάνατζερ στην καριέρα του μέχρι που τα χρήματα ήρθαν και χώρισαν αυτούς με το νέο αστέρι (οι γονείς του χώρισαν επίσης).

«Χειραφετήθηκα νόμιμα, όταν έγινα 14 ετών", δήλωσε ο Feldman.

Είπε ότι του είπαν ότι είχε κερδίσει περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια, "τα οποία δεν είναι πραγματικά πολλά χρήματα, αλλά εκείνες τις ημέρες ήταν," και του έμειναν 40.000.

"Και μαντέψτε τι; Όταν πήγα στη δίκη για τη χειραφέτηση, ο πατέρας μου είπε, «Αφότου ξόδεψα το χρόνο μου μαζί σου για την τελευταία ταινία σου, άφησα το γραφείο μου, όπου θα είχα επικεντρωθεί, και θα σου ζητήσω γι 'αυτό 40.000 δολάρια πίσω ως επιστροφή για τα χρήματα που έχασα στην επιχείρησή μου", είπε ο Feldman.

Έπρεπε να πληρώνει τον πατέρα του, είπε, βάζοντας σε χρέος τον εαυτό του στην ηλικία των 15.

Ο φάκελος της δίκης είναι σφραγισμένος. Σε δήλωσή του στο ABC News, ο πατέρας του Feldman δήλωσε: «Αγαπώ το γιο μου με όλη την καρδιά μου, όμως ο τρόπος ζωής του έχει μειώσει την μνήμη του. Ήμουν αντίθετος στη χειραφέτησή του επειδή δεν ήταν αρκετά ώριμος για να αντιμετωπίσει το κόσμο της show business. Νιώθω ότι το δικαστήριο έκανε λάθος που του επιτρέπει να είναι μόνος του και εκτός ελέγχου».

Το ανήλικος και διάσημοι δεν είναι το όνειρο του Feldman για το γιο του, και σΣύνδεσμοςε αντίθεση με πολλούς διάσημους γονείς, δεν περπατάει στο κόκκινο χαλί μαζί του.

«Τα παιδιά αστέρια δεν έχουν τίποτα», είπε. «Δεν έχουν άλλη επιλογή. ... Δεν έμαθα ποτέ πώς να έχω μια οικογένεια. Δεν διδάχθηκα ποτέ πώς να μεγαλώσω ένα παιδί, γιατί δεν μεγάλωσα σωστά. Δεν διδάχθηκα ποτέ πώς να νοιάζομαι για κάποιον, επειδή ποτέ δεν μου έδειξαν γνήσια αγάπη. "

"Ήξερα πώς να διαβάσω μια σύμβαση όταν ήμουν 10 ετών, αλλά δεν ήξερα τη σημασία του να έρθει κάποιος και να μου πει ότι με αγαπούσε και να μου δώσει ένα φιλί για καληνύχτα", πρόσθεσε ο Feldman. "Αυτό είναι ένα πρόβλημα."

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


http://redskywarning.blogspot.com/2011/08/corey-feldman.html

0 Comments:

Post a Comment