Αγαπητοί αναγνώστες σε όλους σας πρέπει να είναι γνωστά τα βιβλία του Λιακόπουλου * Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας * Πρόκειται για μία ψευδή πλάνη , με λίγες αλήθειες και πλήθους ψεμάτων .
Τα περισσότερα είναι παρμένα μέσα από το έκτρωμα Ταλμούδ , Σολομωνική , Νεκρονομικόν ,
και άλλων απαγορευμένων βιβλίων . Θα προσπαθήσω να σας αναλύσω μερικά από αυτά γιατί έχει κύρια σημασία οι ανάλυσή τους .
Πρώτον ξεκινάμε με τα Χάλκινα βιβλία : 1 το ανέκδοτο του Λιακό ότι του φέρανε τη γνώση σε φωτοτυπίες , από τα Χ. Β. τα βιβλία αυτά είναι μέσα στη Μασονία , ένα από αυτά είναι το Νεκρονομικόν δέστε φώτο λέγονται χάλκινα γιατί το εξωτερικό περίβλημα είναι χάλκινο
μέσα σε αυτό αναφέρονται τα τάγματα του Σατανά η Σαμαέλ αναφέρονται αναλυτικά η δαίμονες και οι δραστηριότητες και βιογραφία του δαίμονα , οι Νεφελιμ είναι ένα από τα περιεχόμενα του και δεν λείπουν και οι δώδεκα θεοί του Ολύμπου σαν Νεφελιμ, το όνομα Ελοχιμ δεν γράφετε πουθενά μέσα στο βιβλίο , αλλά το Εβραϊκό Ταλμούδ το αναφέρει οι άγγελοι και οι Ελοχιμ (ή υιοί του Θεού) είναι δυο διαφορετικές οντότητες. Οι άγγελοι είναι ασώματοι και οι Ελοχιμ με υλικό σώμα. Το υλικό σώμα δεν σημαίνει απαραίτητα σάρκα..Εδώ κρύβετε η πλάνη τον Εβραίων , επειδή αποστάτησαν από τον Θεό και δεν δέχτηκαν το χρηστό , αλλάξαν το όνομα Ελοχιμ που σημαίνει Θεός στη εβραϊκή γλώσσα και επειδή το γράφει στην Παλαιά Διαθήκη, στο Ταλμούδ χρησιμοποιούν το χωρίο (οι υιοί του Θεού) για να το διαστρεβλώσουν.Πλάνη και ανοσιούργημα φαντασίας των Εβραίων . Ο ντόρος που γίνετε για όλο αυτό είναι ένας παγκόσμιος θεός δηλαδή η πλάνη του αντίχριστου να είμαστε μακριά από την Εκκλησία του Χριστού και δήθεν το Θεό τον έχουμε μέσα μας και δεν χρειαζόμαστε τίποτε άλω .
βάζω και ένα βίντεο που δείχνει ότι το σχέδιο του κακού έχει πάρει το δρόμο του και αν διακρίνουμε τα σημεία κάτι μεγάλο ετοιμάζετε , μόνου που θα υπερισχύσει το Σχέδιο του Τριαδηκού Θεού και όχι η φαντασία κάποιων πουλημένων ανθρώπων .


Συνεχίζετε.......

0 Comments:

Post a Comment