Τα μέλη μίας αίρεσης που έχει εμφανιστεί σε ένα ρωσικό χωριό περίπου 250 μίλια νοτιοανατολικά της Μόσχας πιστεύει ότι ο 58χρονος Ρώσος πρωθυπουργός βρίσκεται σε ειδική αποστολή από τον Θεό.

"Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Απόστολος Παύλος ήταν στην αρχή στρατιωτικός διοικητής και φοβερός διώκτης των Χριστιανών προτού να αρχίσει την διάδοση του χριστιανικού ευαγγελίου», λέει η ιδρυτής της αίρεσης, που αυτοαποκαλείται Μητέρα Fotina.

"Στις ημέρες του στην KGB, ο Πούτιν έκανε επίσης μερικά μάλλον άδικα πράγματα. Αλλά μόλις έγινε πρόεδρος, διαποτίστηκε με το Άγιο Πνεύμα, και ακριβώς όπως ο απόστολος, άρχισε να οδηγεί με σύνεση το ποίμνιό του. Είναι δύσκολο για εκείνον, αλλά τώρα αυτός εκπληρώνει τον ηρωικό του σκοπό ως απόστολος".

Αναφορές από τα κεντρικά γραφεία της αίρεσης κοντά στην πόλη Nizhny Novgorod λένε ότι τα μέλη της είναι όλες γυναίκες που ντύνονται σαν καλόγριες και προσεύχονται για την επιτυχία του Πούτιν μπροστά από παραδοσιακές εικόνες της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας που έχουν τοποθετηθεί δίπλα σε ένα πορτρέτο του Ρώσου πρωθυπουργού.

Οι οπαδοί της αίρεσης σύμφωνα με πληροφορίες ενθαρρύνονται να τραγουδάνε αισιόδοξα πατριωτικά Σοβιετικά τραγούδια στις «λειτουργίες» και όχι ύμνους.

Όπως αρμόζει σε μια αίρεση που λατρεύει έναν άνθρωπο ο οποίος έχει καταγγείλει την παρακμή των ολιγαρχών, τα μέλη της αίρεσης για να επιβιώσουν υποβάλλουν τους εαυτούς τους σε μια σπαρτιατική δίαιτα από γογγύλια, καρότα, μπιζέλια και φαγόπυρο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πραγματικό όνομα της μητέρας Fotina είναι Svetlana Frolova.

Ο πατέρας Alexei, ο ιερέας στην τοπική εκκλησία του χωριού, έχει αποκηρύξει την αίρεση.

«Οι λεγόμενες διδασκαλίες της είναι ένα παράλογο μείγμα Ορθοδοξίας, καθολικισμού, αποκρυφισμού, Βουδισμού και πολιτικών ειδήσεων», είπε.

"Αλλά η Μητέρα Fotina δεν φαίνεται τρελή".

Εκπρόσωπος του Πούτιν δήλωσε ότι ήταν σαστισμένος.

"Πρώτη φορά ακούω για τέτοια θρησκευτική ομάδα", δήλωσε ο Ντμίτρι Πέσκωφ. «Είναι εντυπωσιακό ότι σκέφτονται τόσο πολύ το έργο του πρωθυπουργού, αλλά θα ήθελα να υπενθυμίσω μια άλλη από τις κύριες εντολές:. Δεν θέλεις λατρεύσει ψεύτικα είδωλα".


ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή


http://redskywarning.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html

0 Comments:

Post a Comment