Εδώ και ημέρες διαβάζουμε πως αδειάζουν τα πολύτιμα αντικείμενα από τη βουλή και υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες τραβηγμένες από τους διαδρόμους της.

Η απορία μας είναι γιατί στα περισσότερα επιτοίχια σταντ έχουν αφαιρεθεί οι πίνακες από τη Συλλογή της βουλής των Ελλήνων και είναι τελείως κενά.

Το ενδεχόμενο ότι σιγά σιγά αδειάζουν τα..... πολύτιμα αντικείμενά της γιατί βλέπουν ότι οι μέρες που θα κάνει ντου ο κόσμος και θα μπει μέσα να τους κάψει όλους δεν αργεί ...και όχι μόνο δεν αργεί αλλά είναι και το πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα καφενεία και τους χώρους δουλειάς ...η να υποθέσουμε ότι το καθεστώς άρχισε να τα μαζεύει;

Σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι τα χαρτοκιβώτια που είχαν ξεκινήσει από το υπόγειο γκαράζ της Βουλής, μεταφέρθηκαν στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής το πρωί της 26 Δεκέμβρη και με το ferry boat «Αγ. Παντελεήμων» έφτασαν στη Δάφνη (Αγ. Όρος) το μεσημέρι της ίδιας μέρας απ όπου μεταφορτώθηκαν σε 4 μεγάλα Land Rover της Μονής Βατοπεδίου, πως στη μεταφόρτωση βοήθησαν και κάποιοι καλόγεροι που προφανώς οδηγούσαν τα Land Rover. Μέχρι και τη μεταφόρτωση στα Land Rover συνοδεύονταν από 8 άτομα με επικεφαλής έναν μεσήλικα με μουστάκι που ήταν και ο μόνος που έφυγε με τα Land Rover ενώ οι υπόλοιποι της συνοδείας (7 άτομα) επέστρεψαν με τον «Αγ. Παντελεήμονα» στην Ουρανόπολη αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο μεσήλικας δεν επέστρεψε. Οι μοναχοί είναι καχύποπτοι και πολλοί περισσότερο οι Κύπριοι της Μονής, και έτσι είναι δύσκολο να τους πάρεις λόγια.

πηγή

Πηγή : ΤΡΕΛΟ-ΓΙΑΝΝΗΣ

Αμέθυστος

0 Comments:

Post a Comment