Τι είναι η κίνηση «Παγκόσμια Καλή Θέληση» με τους εκατοντάδες celebrities να οργώνουν την υδρόγιο επισκέπτοντας υποσιτισμένους λαούς και τριτοκοσμικές χώρες, φωτογραφούμενοι με σκελετωμένα παιδάκια ή με κακοποιημένες γυναίκες;


ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ LUCIS TRUST;

Η Μεγάλη Επίκληση των Goodwill Ambassadors*

Τι είναι η Μεγάλη Επίκληση;

Η Μεγάλη Επίκληση είναι μια παγκόσμια προσευχή, μεταφρασμένη ήδη σε περισσότερες από 70 γλώσσες και διαλέκτους. Είναι ένα εργαλείο δύναμης για να βοηθήσει το Σχέδιο του Θεού να βρει πλήρη έκφραση στη Γη. Η χρήση της είναι μια πράξη υπηρεσίας στην ανθρωπότητα και το Χριστό. Εκφράζει ορισμένες κεντρικές αλήθειες που όλοι οι άνθρωποι δέχονται ενδόμυχα και φυσιολογικά:

  • Ότι υπάρχει μια βασική νοημοσύνη την οποία ονομάζουμε Θεό.
  • Ότι υπάρχει ένα θείο εξελικτικό Σχέδιο στο σύμπαν – η κινητήρια δύναμη του οποίου είναι η αγάπη.
  • Ότι μια μεγάλη ατομικότητα που ονομάστηκε από τους Χριστιανούς οΧριστός – ο Παγκόσμιος Δάσκαλος – ήρθε στη Γη και ενσωμάτωσε εκείνη την αγάπη έτσι ώστε να μπορούμε να καταλάβουμε ότι η αγάπη και η νοημοσύνη είναι αποτελέσματα του σκοπού, της θέλησης και του Σχεδίου του Θεού. Πολλές θρησκείες πιστεύουν σε έναν Παγκόσμιο Δάσκαλο, γνωρίζοντας τον με τέτοια ονόματα όπως ο Λόρδος Μεϊτρέγια, ο Ιμάμ Μαχντί, και ο Μεσσίας.
  • Η αλήθεια ότι μόνο μέσω της ανθρωπότητας της ίδιας μπορεί το θείο Σχέδιο να πραγματοποιηθεί.

Με τη βοήθεια της επίκλησης, προσευχής και διαλογισμού μπορούν να απελευθερωθούν θείες ενέργειες και να μπουν σε δραστηριότητα. Οι άνδρες και οι γυναίκες της καλής θέλησης πολλών πίστεων και εθνών μπορούν να ενωθούν μαζί σε παγκόσμια υπηρεσία, φέρνοντας πνευματική αξία και δύναμη σε έναν βασανισμένο κόσμο. Οι άνδρες και οι γυναίκες έχουν τη δύναμη, μέσω εστιασμένη και ενωμένης επίκλησης, ναεπιδράσουν στα παγκόσμια γεγονότα. Η γνώση αυτού του γεγονότος, όταν εφαρμόζεται επιστημονικά, μπορεί να είναι ένας από τους μεγάλους απελευθερωτικούς παράγοντες μέσα στην ανθρωπότητα.

(απόσπασμα από την ιστοσελίδα του Luci(fer)s Trust)

* ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΣΗΜΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΩΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΕΣ! ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ. ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΑΝΗΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ «ΑΓΑΠΗ» «ΕΙΡΗΝΗ» «ΕΝΟΤΗΤΑ»


http://egolpio.wordpress.com/2010/12/30/goodwill-ambassadors/

0 Comments:

Post a Comment