«ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ» βροντοφώναξαν χιλιάδες Έλληνες, που κρατώντας ελληνικές σημαίες, κατέκλυσαν σήμερα την πλατεία Συντάγματος!!


Διαδηλώνοντας ειρηνικά, ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να παραλάβουν την νέα “προηγμένης τεχνολογίας” κάρτα. Μια κάρτα που, με το πρόσχημα της “διευκόλυνσης του πολίτη”, θέλουν θα αντικαταστήσει ταυτότητα, διαβατήριο, άδεια οδήγησης, βιβλιάριο υγείας ... Με πρόσχημα την δική μας διευκόλυνση προσπαθούν να μας επιβάλουν την κάρτα-εφιάλτη που θα καταγράφει τις καθημερινές μαςαγορές, συναλλαγές, συνήθειες, και θα ελέγχει τις κινήσεις μας.

Οι ανεξάρτητες, ακομμάτιστες, ελληνικές φωνές των bloggers δεν θα μπορούσαν να λείπουν από μια τέτοια συγκέντρωση. Σε αντίθεση με τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ που σκοπίμως αποσιώπησαν το γεγονός, ταblogs διαφήμισαν την συγκέντρωση, οργανώθηκαν και έδωσαν το παρόν!

Ήμασταν εκεί, μαζί με πολλά μέλη των Ακομμάτιστων ΕλλήνωνΙστολόγων, γνωριστήκαμε με φίλους bloggers από Αθήνα και επαρχία, και ήλθαμε σε επαφή με τους Έλληνες YouTubers που ανέλαβαν μαζί με το Ορθόδοξο Παρατηρητήριο την οργάνωση της συγκέντρωσης. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές!

Σήμερα χιλιάδες Έλληνες, αποδείξαμε ότι είμαστε ενωμένοι, είμαστε σε εγρήγορση, θέλουμε και μπορούμε να ανατρέψουμε τα σχέδια κάποιων για έλεγχο και ηλεκτρονικό φακέλωμα!
“Κάρτα του πολίτη”;;;
Ευχαριστούμε αλλά ΔΕΝ θα πάρουμε...

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

0 Comments:

Post a Comment